Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.04.2009, 18:31:35
bmd
Guest

Implicit

Eu am vazut un film (vazut e mult spus ca m-am uitat doar citeva minute din el) unde se gasise groapa cu ramasitele pamintesti si a lui Iisus si ale Maicii Sale!
DAR indiferent de toate "probele" care s-au "gasit" sau se vor mai "gasii" ca Iisus este doar un personaj de legenda, sau doar un om nascut si mort ca toti oamenii, dar mai ales unul care n-a Inviat, indiferent de ele eu stiu ca Iisus exista si este viu acum ! Cred ca fiecare crestin o stie la rindul lui, prin ceva trebuie ca i s-a aratat fiecaruia. fie prin starea dupa spovedanie sau impartasanie fie prin vedera lumii asa cum este ea pentru ochii duhovnicesti, fie prin altele...
Cine a trait o clipa Dumnezeirea in orice forma a ei nu se mai indoieste indiferent de "probele zdrobitaoare" care apar sau vor mai apare!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
dacii care l-au presimtit pe Hristos cozia Generalitati 38 05.12.2019 20:26:32
DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? gavriil Alte Religii 20 05.03.2013 22:18:55
Sabia pe care Iisus Hristos a adus-o pe pamant Rodica50 Intrebari utilizatori 4 24.10.2010 20:47:37
Toate le pot întru Hristos, Cel care mă întărește. danyel Generalitati 6 31.03.2010 23:48:59
Care este adevarata Biserica a Lui Hristos? schimnic Despre Biserica Ortodoxa in general 40 29.04.2009 18:55:41