Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.04.2009, 21:39:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Politicianul autentic e Traian Basescu?Mie mi se pare un mascarici care profita de pe urma noastra.Stiti cazul cu vila.Are o fiica care nu stie sa lege doua vorbe dar nu asta e problema,problema e ca vrea sa fie europarlamentar,a fost aratat la televizor de Inviere pentru campanie electorala,cuvantul bun de Pasti nu a fost decat pentru campanie electorala.Are pretentia sa fie respectat dar nu respecta.Radu Duda ar fi cel mai potrivit pentru functia de presedinte dar pacat ca nu e cunoscut de lume.Cand vine vorba de Traian Basescu:PLEACA!!!!
Aline , m-ai făcut să râd, m-ai bine dispus efectiv. Consider postarea ta, "Cuvintele serii ! ". Încheierea a fost și mai și cu ultimul îndemn :Pleacă ! ! ! ! . Da , asta da Democrație . . . Ce ar fi Aline, să intre pe forum Băsescu și să-ți răspundă : "Eu voi pleca, dar când vreau eu, dar dumneata vei fi chemat mâine la D.N.A !"

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastirea Radu Voda modoran mariana Intrebari utilizatori 7 21.04.2012 22:29:43
radu voda cristina mioara Generalitati 1 28.07.2011 21:11:10
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei hmiron Generalitati 4 02.09.2009 15:16:02
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! radulia Umanitare 2 18.05.2008 21:00:54