|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

[COLOR=red]Eu[/COLOR] [COLOR=red]fiind[/COLOR] in[COLOR=red] concediu medical[/COLOR] (bmb)  Sanatate Marius ,  , si refacere grabnica -banuiesc ca ai o problema de sanatate ,de aceea esti in concediu medical . Am si eu o ,,slabiciune ,, pentru Apostolul Toma ...cand am citit prima data despre atitudinea lui , m-am pus in locul lui ..si , Doamne iarta-ma , l-am inteles si l-am simtit aproape si tare mi-era teama ca as fi facut la fel, in locul lui . Asa -s unii oameni cand au posibilitatea sa verifice ceva ,..o fac ! Totul a fost cu voia Tatalui ..pana si ,,necredinta ,, lui Toma ... Si-apoi nu Toma e problema ca [COLOR=purple]a vazut si a crezut[/COLOR] mai rau de cei ce-au vazut si ...n-au crezut. 
				__________________ Slava Lui Dumnezeu pentru toate ! | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Apel ptr. Alexandru Toma | Laura19 | Umanitare | 43 | 10.06.2014 17:01:50 | 
| Necredinta | diador | Generalitati | 26 | 27.04.2012 19:21:10 | 
| Parintele Toma Gherasimescu | emilianbogdan | Intrebari utilizatori | 0 | 26.03.2012 21:03:53 | 
| Apostolul Toma - un indoielnic? | costel | Generalitati | 20 | 03.05.2011 18:08:48 | 
| perioade de necredinta | Dia20_diana | Generalitati | 27 | 10.03.2008 19:51:25 | 
|  |