Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena
Pai el death asculta...asta ma ingrijoreaza eu am ascultat alternativ si mi-a fost intunecata mintea...:) Ce sa mai zic de death...  Of, numai de baieti din astia cu care trebuie sa am de furca am parte
Edit: am pus si o poza cu el :P sa vedeti despre cine vorbesc...
|
Singurul ce conteaza este:
Aceasta va ridica nivelul de suferinta sau va scadea ? Implicit,ambii urmariti (ca toata lumea dealtfel) atingerea bucuriei/fericirii.Chiar daca este recunoscut sau nu,orice om cauta asta.
Iar in cazul tau,cine vorbeste ? Ratiunea sau inima ?Cind vorbesti prin inima,marja de eroare atinge si 50 %.Pe cind prin ratiune,nu e posibil.Acum,intrebarea pentru tine ,este asa : voi afla (mai multa)fericirea,facind asta ? Dar mai bine este sa te intrebi:oare voi deveni mai nefericita facind asta ?Pomul,dupa roade se cunoaste...ca atare,este nevoie de ceva timp,pentru a realiza un minim de''ce fel de om este'' iar aici ,doar un lucru:in acel timp,grije mare sa nu te atasezi.Poti sa-i oferi sprijinul sufletesc necesar,dar atasamentul,nu se produce in lipsa contactului fizic,si ,cite ar mai fi..he he.
Aceasta metoda este pentru el,calea de revenire.Aceasta metoda este pentru tine,aceiasi cale de revenire.Oare unde este adevarul ? In mod implicit,si tu esti in suferinta,dar cautarea ta,alegerea,sa nu provoace una si mai mare,tie insuti.
Si inca ceva: intotdeauna,omul alege varianta CEA MAI USOARA si care pare CEA MAI ATRAGATOARE.Dar aceste alegeri NU INSEAMNA CA SINT SI BUNE.
Draga surioara,atentie mare,si gindeste-te si la cele ce ti-am scris aici,sper sa-ti foloseasca.
Amin.