![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca nici faptul ca postarea s-a facut azi de ziua Sfantului Nectarie izbavitorul de cancer,nu e intamplatoare.Si vreau sa mai spun ca e important sa se spovedeasca curat,mai important decat sa se impartaseasca(asta la inceput).Biserica ortodoxa mai are la indemana Sfintele Masluri,care ajuta la vindecare,dar da trebuie un preot care poate sfatui corect ce trebuie facut.Pana la urma nu conteaza diagnosticele ci credinta,cate la oameni nu sunt posibile,dar la Dumnezeu toate sunt posibile.Doamne ajuta!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cancerul ovarian | cristina mioara | Generalitati | 94 | 02.08.2011 18:49:56 |
Cancerul este o ciuperca | andreicozia | Generalitati | 37 | 11.06.2011 14:15:55 |
lupta cu cancerul | mirela.b | Umanitare | 16 | 16.01.2009 14:05:49 |
Coloana Infinitului,Scara si Lestovka | vichy | Arta bisericeasca in general | 2 | 26.08.2008 21:37:03 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
|