Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2010, 23:48:02
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de rozerin Vezi mesajul
dar tu pe toti musulmani ii bagi in aceiasi oala cu teroristi?acei ce ucid nu sint musulmani sint criminali!!! ar fii mai bine sa te intereseze si alti copii indiferent de religia lor .eu nu pot gindi ca tine ca imi pasa doar de copii musulmani imi pasa de toti copii indiferent de religia lor -un copil este un suflet nevinovat!! asta este conceptia mea si nu o pot schimba.
Ai dreptate, cei care sunt dusi cu acte teoriste, fixuri,... sunt acei extremisti.
Majoritatea musulmanilor nu sunt asa, dar sunt parca usor de instigat? intreb Rozerin, fara suparare.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Idei gresite cu privire la Crestinism ioanna Religia Islamica 8 21.03.2015 20:58:48
preceptii gresite sau mituri rautacioase despre credintele altora Theodor_de_Mopsuestia Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 89 06.05.2013 23:21:47
Superstitii babesti si obiceiuri gresite tigerAvalo9 Generalitati 22 02.04.2012 23:37:38
Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... laurastifter Morala Crestina 38 07.02.2012 19:29:22