Oameni buni (ma adresez forumistilor in general), daca aveti ceva de spus de ce nu o faceti curat, direct, asumat? Degeaba se vorbeste pe la spate, se creeaza "bisericute" daca nu se exprima gandurile clar si cinstit.
Primesc mesaje pe privat de la o persoana de pe forum in legatura cu familia cu ID-ul "emiliulia". Nu le inteleg rostul, sincer. I-am raspuns acelei persoane ca nu inteleg de ce mi se adreseaza in privat si nu alege calea mai simpla si mai clara.
Citat:
În prealabil postat de forfota
Citat:
O mare rugaminte,eu stiu ca ce spui este adevarat despre aceasta fam insa azi nu am reusit sa mai gasesc ca anu trecut pe ce forumuri au fost ,te rog gasestele tu si posteazale dar in acelasi timp te rog sa nu spui ca ti-am scris pe privat,te rog din tot sufletul meu.
multumesc pentru intelegerea ta
|
Doamne ajuta!
Nu voi resusi niciodata sa inteleg aceasta strategie foarte daunatoare noua, romanilor, aceea de a nu spune deschis ceea ce stim si de a scoate castanele din foc cu mana altuia. Aceasta este una din cauzele pentru care la noi merg toate prost: oamenilor le este teama de adevar si uite asa nemernicii pot razbate, si apoi ne plangem ca nu e bine.
Sa-ti dea Domnul minte!
|
Citat:
Citat:
Draga mea spui asa
Sa-ti dea Domnul minte!
Minte am multam lui Dumnezeu,dar nu vreau sa risc un adevarat razboi pe forum pentru ca eu anu trecut am prezentat situatia cuiva,si daca tot asa a ramas singura solutie este ignorarea lor,desi imi plange inima cand vad cu cata insistenta scriu(,cunosc genu asta de oameni ce fac asa ca sa fie ajutati numai sa scapi de gura lor),din pacate nu am nici o putere.
Ignorai si gata.
Te rog nu mai fii suparata pe mine,iarta-ma
|
Doamne ajuta!
Sunt barbat.
Atunci nu inteleg de ce ma indemnai sa postez nu stiu ce link-uri de pe internet. Vorbim in gol, ca sa ne aflam in treaba. Ignora-i tu! Fiecare este liber sa fac ce vrea. Nu am cerut nimanui sfaturi, suntem liberi!
|
Citat:
Citat:
Mii de scuze ca v-am suparat,nu asta am intentionat.
|
De ce in mintea ta exprimarea libera a unui gand este egala cu supararea?
Nu m-am suparat deloc. Nu am niciun motiv. Am scris cu sinceritate si liber cum vad eu situatia!
Doamne ajuta si multa sanatate!
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Mii de scuze ca v-am suparat,nu asta am intentionat.
|
De ce in mintea ta exprimarea libera a unui gand este egala cu supararea?
Nu m-am suparat deloc. Nu am niciun motiv. Am scris cu sinceritate si liber cum vad eu situatia!
Doamne ajuta si multa sanatate!
|
Pentru multi se supara cand se spune adevaru,din pacate eu nu mai pot sincera si libera pe forum,nu imi place ca apoi sa-mi sara multi in cap,caci situatia am prezentat-o cuiva ce are putere mare pe forum insa nu stiu ce pile ,piloaie si raspeli cum zicea profesoru meu de rusa din liceu,are aceasta familie de inca sant pe acest forum.Stiu nu te asteptai sa iti scriu iar,si imi cer scuze pentru ca am indraznit ardeleanule sa o fac.
Asta e viata.
|
Doamne ajuta!
Eii, vad ca intelegi bine de ce la noi nu se poate sa fie bine. Toata lumea fuge de adevar, asa ca minciuna si surorile ei toate au loc privilegiat!
Sincer, ma indoiesc de faptul ca ar avea, cum spui, pile cersetorii astia. Adminul ii lasa pe toti sa se exprime si depinde de fiecare ce alege din tot ce este in jur. Nu cred ca sunt pe forum "cu putere" si "fara putere". Depinde de mentalitatea fiecaruia cum intelege situatia.
O zi faina de sarbatoare sa ai!
|
Si ultimul mesaj, cel de astazi:
Citat:
Fara sa vreau mi-a sarit in ochi mesaju dvs de azi catre emiiuluia care vad ca nu rateaza nici o zi sa nu sacaie forumu nostru cu mesajele lor,poate le faceti o invitatie sa plece in delegatie pe alte forumuri.Offfff de ce nu am puterea de ai banna.
Stiu ca nu va place ca va scriu dar nu pot eu pe forum asta.
|