Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.06.2010, 13:58:54
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pwnureface Vezi mesajul
Ok vreau si io sa imi spuneti de ce va e frica de "New World Order".Va e frica de o lume plina de toleranta,care pune accentul pe oameni si nu pe tatici imaginari?In care nu vor mai exista razboaie?Secolul asta o sa fie cel mai important din istoria omenerii pt ca ori vom ajunge o civilizatie globala ,ori ne vom autodistruge ca prostii.

Pt cei care stiu engleza uitati-va la asta http://www.youtube.com/watch?v=m4WXEO3Dmhc
Noua, crestinilor ortodocsi, ne place libertatea. Ne place sa gandim si sa alegem. Preferam ideea de iubire si buna intelegere.

Cei care incearca sa introduca la scara planetara acest nou sistem numit "Noua Era" sau "Noua ordine mondiala" urmaresc sa ne faca sclavii lor, mici robotei lipsiti de putere si de aparare. Dar inainte de asta vor sa ne scada drastic numarul incercand orice metode, pentru ca suntem prea multi si, unde-s multi, puterea creste, e nevoie de resurse si le este mai greu asa. Ei nu vor ca noi sa mai gandim, sa mai creem, sa ne mai intereseze cultura, ci doar lucrurile imediate, adica satisfacerea nevoilor trupesti. Ei vor sa-L scoata pe Dumnezeu din ecuatie, venind cu teorii din ce in ce mai indraznete, care cauta sa explice orice fara Dumnezeu. Adica vor un sincretism religios care pana la urma seamana cu un mixaj islamo-budist. Si, sub masca binevoitoare, vor pleda pentru iubire, insa in realitate vor face tot posibilul sa ne autodistrugem si sa ne exterminam unii pe altii.

Deci, nu va lasati robiti, nu va lasati prostiti si amagiti. Nu va puneti pecetea pe mana dreapta sau pe frunte, oricum ar arata aceasta pecete. Cautati si va documentati acum, cat mai aveti la dispozitie materiale, pentru ca in curand ne vor fi restrictionate. Invatati, cititi, nu irositi timpul, stati treji. Folositi-va talantii cat inca nu este seara, caci mai e un pic si se va pleca vremea.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53