![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Mai fratilor , eu nu sunt lup in piele de oaie si nici nu m-am legat de confesiunea cuiva care a intrat pe forum sa-si expuna parerea in ceea ce priveste reclama respectiva. Dragostea sta alaturi de credinta si nadejde , este primordiala , dar sa nu uitam ca atunci cand batem campii ne mai altoieste Dumnezeu si prin atitudinea celorlalti ( iti place sau nu tot frati sunt). Daca am gresit cer iertare , dar tot nu accept erezia .(spooky or not ) Si sa continuam in romana: nu se cade sa atragem atentia cuiva pentru un username si nu pentru o identificare cu definitia lui. Ma bucur ca ai remarcat ca reclama este macar lipsita de gust.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Reclama, sufletul cui ? | andreicozia | Generalitati | 7 | 19.11.2010 17:42:37 |
Reclama cu covor rosu la AVORT | cozia | Generalitati | 30 | 28.02.2009 17:43:33 |
|