| 

Citat: 

| 
					În prealabil postat de camy_d  Orice creștin știe că nu trebuie să judece, ca să nu fie judecat, că numai Iisus are dreptul de a judeca. Cu teoria stăm bine, dar la partea practică, puțini reușim să ne abținem de la asta în totalitate. 
Atunci m-am gândit la un joc. O persoană judecă pe X. Lansează o acuzație pentru X. Apoi, ceilalți membrii ai forumului, fie că sunt de acord sau nu cu ea, n-are voie să atace nici persoana, nici pe X, ci va îl va lăuda pe X. Și n-avem voie să lansăm o nouă acuzație, pentru altcineva, până nu laudă cel puțin 7 persoane pe X.    
Așa m-am gândit că vom reuși să vedem părțile bune ale persoanelor pe care le judecăm. Ce părere aveți?  |    Pai  sa  inceapa  si  vedem   rezultatele  pe  parcurs .  Trebuie   sa  fie  un  inceput .

__________________"   Toate  imi sunt    slobode ,  dar  nu  toate  imi  sunt  de folos (ICor. 10 ,23 ,) "  Nelinistea  noastra   pe  care  o  simtim   neincetat  in  incercarea  de  a fi  perfecti  ascunde  teama .  Daca  ne  infruntam  temerile   si  ne  ingaduim   sa  fim  "umani ", putem  fi  mai  fericiti  si  mai  bogati  . " D. Burns

|