![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
#3
|
||||
|
||||
![]()
La stricta rigoare, nu este de post, nu datorita acelor bacterii, ci din cauza ca este facut in aceeasi fabrica si in aceleasi vase in care se pregatesc si iaurturile obisnuite. In aceasta categorie ar intra si fornetti "de post" (cele cu nuca si mere, parca) sau covrigii care se pregatesc in patiserii, din aluatul pentru prajituri...
Daca suntem insa de buna credinta, considerand ca produsul cu eticheta "de post" este chiar de post, e alta treaba.
__________________
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iaurtul Danone - cititi si va cruciti! | OmuBun | Generalitati | 31 | 03.11.2014 09:54:10 |
soia si alte seminte | nechifor bogdan | Generalitati | 12 | 27.11.2012 10:14:23 |
Iaurtul și sucul din gândaci | miles to truth | Generalitati | 0 | 29.10.2011 12:11:16 |
|