Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 14:10:53
Adriana Cluj
Guest

Implicit Sfanta Xenia- ajutor inainte de a-l cere!

Toate s-au intamplat azi, acum cam o jumatate de ora!
O sun pe nepoata mea, sa vad ce face.
Imi spune:ma umflu de plans! Nu mai stiu ce sa fac ca sa pot plati imprumutul, CHF creste si am ajuns sa dau 9 milioane, cand la inceput dadeam 5, o sa-mi ia casa!
Nu am stiut ce sa-i spun mai repede, ce sa faca, cum sa o ajut? Avand la mine cartea cu marturiile celor care au cerut ajutorul Sfintei Xenia ii zic: acum te duci repede si faci un parastas pentru Sfanta Xenia si sotul sau Andrei. Nu conteaza ca nu o cunosti pe Sfanta Xenia, o s-o cunosti, te duci si faci ce ti-am spus, si o sa te ajute, va gasi Sfanta o cale sa iesi din impas.
Cand vorbeam la telefon, imi zice, stai ca ma suna Diana- fiica ei- din Spania.
O las sa vorbeasca cu ea, pana atunci ii scriu pe mail ce are de facut, ii scriu Acatistul Sfintei Xenia.
Revin cu telefonul sa vad in ce stare o gasesc, daca si-a mai revenit din necaz, daca mai plange.
Cand imi raspunde imi zice: Numai ce ai pomenit-o pe Sfanta Xenia si s-a rezolvat problema. Diana......
De uimire nici n-am stiut ce sa-i spun!!!!! I-am zis: te duci acum si faci ce ti-am zis si multumesti!
Va puteti imagina cat de repede a sarit in ajutor Sfanta Xenia, pomenit si laudat sa-i fie numele in vecii vecilor!
Multumim Tatalui Ceresc, Domnului Iisus care ne-a trimis atat de repede ajutorul prin mijlocirea rugaciunilor Sfintei Xenia.

Last edited by Adriana Cluj; 03.08.2011 at 14:13:07.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marturii ale unor crestini intorsi la viata Tia Secte si culte 32 10.12.2017 12:55:43
Noi marturii supuse dreptei judecati Lucian_craciunescu Teologie si Stiinta 2 21.01.2012 16:08:20
Mărturii ale marilor noștri duhovnici + cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 8 23.06.2011 13:10:48
Mărturii ale marilor noștri duhovnici + cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 1 17.02.2010 09:27:05
Marturii despre moarte Iustin44 Generalitati 14 31.03.2009 23:59:56