Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.08.2011, 19:36:35
zzzzzz zzzzzz is offline
Banned

Data înregistrării: 22.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Matusa mamei a avut o singura fata,care i-a murit la 16 ani de leucemie...intamplare,care o lasat-o pe biata femeie cu o boala de inima si cu dereglari tiroidiene.
Supararea a fost si mai mare caci fata in cauza era o fiica model,credincioasa,cu o inteligenta peste medie,frumoasa...
Matusa mea o visa mereu si intotdeauna o sfatuia sa nu mai planga pentru ea caci ei ii este bine;dupa mai multi ani o viseaza din nou,spunandu-i sa se bucure si sa nu mai planga caci in ziua urmatoare o sa vina...
Inutil sa mai spun,ca matusa mea isi pierduse uzul ratiunii si chiar credea ca fata-i moarta se va intoarce in ziua aia,asa ca s-a sculat de dimineata sa faca niste dulciuri si s-a pus pe asteptat...Nu a venit nimeni,decat cineva care-i aducea vestea ca nepoata ei are o fetita,adica eu...
Femeia aceasta atat de incercata mi-a fost foarte aproape,bona,nasa de botez,a doua mama!Dumnezeu sa-i odihnesca sufletul bun!
La voi in familie crede cineva in reincarnare?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor Lucian008 Spiritualitatea ortodoxa 29 08.06.2014 01:40:20
va rog!!!spuneti-mi ce sa intamplat !!! Klapeman Intamplari adevarate 9 28.07.2010 11:47:06
Mi s-a intamplat un miracol? mehiel Nunta 12 18.10.2008 12:25:24