![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
"Vietile sfintilor", pe luna decembrie.
Din pacate, abia anul acesta am inceput sa citesc "Vietile..." Din fericire, iata ca, prin mila lui Dumnezeu am ajuns si eu sa citesc si descopar, zi dupa zi, cat folos sufletesc poate aduce o astfel de lectura. Cum orienteaza mintea mea catre mai buna intelegere a Ortodoxiei, cum intareste cugetul meu slab, cum da imbold, cum desfata... Apoi, daca Biblia imi pare acum o scriere condensata, "in nucce", programatica, Vietile particularizeaza Biblia, o dezvolta, o nuanteaza, dau concretete si mii de sclipiri ale aceluiasi Ocean... Vietile sunt Biblia traita si prezentata noua cu toate paginile deschise, adnotate si comentate prin insusi modul de a trai al acelor oameni minunati. Slava lui Dumnezeu pentru toate acestea! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 20:33:38 |
Amintiri din copilarie. Ce fel de roade ati vazut la alti crestini care v-au placut | spre_rasarit | Generalitati | 12 | 24.09.2011 10:07:25 |
Documentare care ne-au placut | NeInocentiu | Generalitati | 3 | 10.09.2011 11:01:06 |
ce nume v-ar fi placut sa aveti? | podolski_2 | Generalitati | 92 | 12.08.2010 22:09:07 |
Carte | aureliapopescu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 03.11.2009 10:39:49 |
|