Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2012, 10:56:06
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Nu, nu, baiatul e OK, a spus ca nu va participa la un conflict armat, inseamna ca e credincios! Insa nu acelasi raspuns l-am primit de la alti penticostali sau carismatici, care au exprimat concepte de genul : "musulmanii nu sunt "aproapele" lor" asa ca nu e pacat sa-i omori. Deci astfel de raspunsuri, din partea unora care spun ca vorbesc in limbi (cazuri concrete, nu mint), ma stupefiaza si concluzia mea e ca bisericile neoprotestante nu sunt de la Dumnezeu ci afacerile unora. Stiu cu siguranta si cunosc cazuri concrete de pastori penticostali care "cotizeaza" la cult pentru a fi lasati in continuare sa fie in pozitia respectiva. Asta nu poate fi de la Domnul...stiti unde se duc acei bani? in USA, la "mama lor". S-au opus penticostalii sau carismaticii din SUA razboaielor de cotropire gen Vietnam? Nu! Sunt ecumenisti? Da. Macar unele biserici ortodoxe se impotrivesc ecumenismului, si asta e un mare merit!!!
poate si razboaiele sunt de la dumnezeu?????

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13