Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.03.2012, 23:18:03
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit Forumistica

Citat:
În prealabil postat de JustNicol Vezi mesajul
Nu stiu cum sa incep, sunt uimita de ceea ce intalnesc in ziua de azi, mai toti bietii cauta fete frumoase, nu mai apreciaza o fata dupa calitati.
Voi aveti anumte tipare (fizice) pt gasirea sotului/sotiei? Daca nu este slaba nu va puteti indragosti de ea sau nu va place ca are nasul stramb? Credeti ca asta e important pt a iubi pe cineva?
Raspunsul:

"Si noi am cunoscut si am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu fata de noi. Dumnezeu este dragoste; si cine ramane in dragoste ramane in Dumnezeu, si Dumnezeu ramane in el."

Ma intreb daca s-a lamurit initiatoarea topicului si daca acum poate rezolva propriile ei probleme.

Din alta perspectiva, citez din cartea "Arta de a avea intotdeauna dreptate", exemplificata coplesitor pe acest forum:
"A se folosi omonimia, astfel incat afirmatia sa poata fi extinsa si asupra ace or lucruri care, dincolo de raportul de omonimie propriu-zis, nu au nimic in comun cu materia in cauza; a se infirma apoi omonimul, facand risipa de argumentare, pentru a se lasa astfel impresia ca s-a infirmat afirmatia"

In cazul de fata avem supozitia: intre barbat si femeie nu exista iubire adevarata.
Raspunsurile au fost de genul: dar, vai, Dumnezeu ne iubeste!
Fara a se observa ca se discuta de lucruri complet diferite.

Dar de dragul vorbirii, cred ca se poate continua (la infinit).
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Adevarata dragoste Rodica50 Intrebari utilizatori 10 10.10.2010 09:11:25
cu dragoste si prietenie catalin_ Secte si culte 20 21.05.2010 15:13:33
Exista mantuire, exista vindecare! iosif Pocainta 3 07.02.2007 13:48:29