Citat:
În prealabil postat de JustNicol
Nu stiu cum sa incep, sunt uimita de ceea ce intalnesc in ziua de azi, mai toti bietii cauta fete frumoase, nu mai apreciaza o fata dupa calitati.
Voi aveti anumte tipare (fizice) pt gasirea sotului/sotiei? Daca nu este slaba nu va puteti indragosti de ea sau nu va place ca are nasul stramb? Credeti ca asta e important pt a iubi pe cineva?
|
Raspunsul:
"Si noi am cunoscut si am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu fata de noi. Dumnezeu este dragoste; si cine ramane in dragoste ramane in Dumnezeu, si Dumnezeu ramane in el."
Ma intreb daca s-a lamurit initiatoarea topicului si daca acum poate rezolva propriile ei probleme.
Din alta perspectiva, citez din cartea "Arta de a avea intotdeauna dreptate", exemplificata coplesitor pe acest forum:
"A se folosi omonimia, astfel incat afirmatia sa poata fi extinsa si asupra ace or lucruri care, dincolo de raportul de omonimie propriu-zis, nu au nimic in comun cu materia in cauza; a se infirma apoi omonimul, facand risipa de argumentare, pentru a se lasa astfel impresia ca s-a infirmat afirmatia"
In cazul de fata avem supozitia: intre barbat si femeie nu exista iubire adevarata.
Raspunsurile au fost de genul: dar, vai, Dumnezeu ne iubeste!
Fara a se observa ca se discuta de lucruri complet diferite.
Dar de dragul vorbirii, cred ca se poate continua (la infinit).