![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Locul pentru ridicarea unui așezământ monahal la Poarta Albă-Galeșul, a fost sfințit de către Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. A fost astfel pusă piatra de temelie pentru Mănăstirea cu hramul Duminica Sfinților Români, în cinstea și memoria tuturor celor care au murit ca martiri la construirea Canalului Dunăre-Marea Neagră, informează TRINITAS TV. ”Aici este cu adevărat un loc sfințit acum. Este sfințit de două ori. Noi am pecetluit sfințirea locului acestuia care a fost sfințit de jertfele celor ce s-au nevoit aici”, a spus cu această ocazie Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie. La eveniment au participat, pe lângă credincioși veniți din diferite colțuri ale țării și patru supraviețuitori ai închisorilor comuniste. În prima etapă, la Poarta Albă-Galeșul va fi ridicat un Paraclis care cu hramul Sfântul Iustin Martirul și Filosoful, în care vor fi oficiate zilnic slujbele religioase.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|