Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2012, 17:45:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de corindb Vezi mesajul
Am citit câteva postări pro și conta...Suntem în fata unei alegeri care va cântării, probabil greu, pentru viitor. Mărturisesc pentru ce votez DA!: M-am saturat de opt ani de certuri, neînțelegeri, minciuni, ha-haituri. Vad ca cei care votează NU (sau nu participa) au argumente: (1) și ceilalți au furat, (2) noi cei ce votam DA suntem influențați de antene, (3) a crescut cotația euro in raport cu leul, (4) suntem nostalgici comuniști, (5) cei de la putere au toate pârghiile și nu făcut nimic, (6) el e poporul,etc... Nu am văzut nimic concret de ce A FĂCUT acest cetățean (Băsescu) pentru tara lui, cel puțin la nivel de percepție pentru tine (ca susținător) ce a făcut pentru a te simții ceva mai bine în tara în care te-ai născut. Îmi poate da cineva macar un simplu exemplu de initiativa venita din partea altcuiva decat dintre cei portocalii, pe care a susținut-o? Unde? Când? In ce fel și-a manifestat rolul de de "om al păcii" in societatea romaneasca? Fara a fi profet, acest om nu a spus încă minciuna cea mai mare, probabil din vanitate o va face. Va fi asa de evidenta încât degeaba atunci îl veți vedea asa cum este de fapt...
Da din partea PSD -ului ce vazusi?
Ca au fost cel putin cat Basescu la putere.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18