![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Duminică, 19 august, la Catedrala ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din Buenos Aires (Argentina) a fost hirotonit întru episcop Preasfințitul Iosif Bosch, Vicar al Mitropolitului Tarasie de Buenos Aires și America de Sud, din cadrul Patriarhiei Ecumenice.
Mitropolitul Tarasie a fost asistat de către Mitropolitul Amfilohie de Muntenegru (Patriarhia Serbiei), Mitropolitul Siluan (Patriarhie Antiohiei), de Mitropolitul Elpidifor de Prussa, dar și de Episcopul Athenagora de Sinope (Belgia) și Chiril de Abydos (Grecia). Hirotonia s-a desfășurat în prezența unui mare număr de credincioși ortodocși și de autorități locale. Noul episcop s-a născut în 7 septembrie 1976 la Cordoba (Argentina) și are două doctorate, unul la Roma și unul la Tesalonic. El vorbește mai multe limbi străine: spaniola, italiana, araba, engleza, greaca și franceza. Episcopul Iosif a primit titul de Episcop de Patara (Episcopia Mirei și Lichiei). Sursa: www.orthodoxie.com
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|