Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2012, 12:49:44
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simply_me Vezi mesajul
Multumesc la fel.

Mi-a povestit soacra mea ca a asistat la o nunta si absolut toata lumea era in costum popular chiar si mireasa, nunta a avut loc duminica mai intai au participat la sfanta liturghie si apoi s-au impartasit , mirii, nasii si parintii, dupa nunta au servit ceva dar fara muzica si fara dans, ce frumos o fii fost....
si noi am participat la o astfel de nunta. Acolo absolut toti nuntasii erau imbractai in straie nationale, din diferite regiuni. Apoi dupa Sfanta Liturghie si Taina sfintei Cununii am mers la caminul din sat unde a inceput nunta. A fost o nunta super! Mireasa canta impreuna cu nuntasii si cu preotii invitati diferite cantece din folclor sau cantece nationale(Asa-i romanul, Tu Ardeal, Avem o tara unde, Nu uita ca esti roman etc).

A fost una dintre cele mai frumoase si mai odihnitoare nunti la care am participat...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
PPMT (Partidul popular al maghiarilor din Transilvania) Decebal Stiri, actualitati, anunturi 4 30.01.2013 00:17:08
Mitologie pagana ascunsa in Crestinismul traditional Cosmin27 Generalitati 1 25.07.2010 14:13:06
Despre portul femeilor ortodox4life Generalitati 13 07.11.2008 15:45:24