![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Unii inteleg sa faca nunti cu cat mai mult fast, dar nu-si permit, si-atunci incearca sa scoata cheltuiala de pe spatele nuntasilor, ceea ce mi se pare un gest cat se poate de josnic - si unul pe care l-as lua ca pe un afront daca as fi invitat la o astfel de nunta. Eu ma gandesc asa: daca nu-mi permit sa fac "primul pas in viata", atunci nu-l mai fac. Dar repet, unii vor sa faca asta cu orice pret si atunci nu mai conteaza nimic; isi exploateaza toate cunostintele (nu mai zic de prietenii apropiati si neamuri) cat de mult pot, doar ca sa-si faca nunta asa cum au dorit. Eu dac-as face nunta, as face-o invitand exact cate persoane mi-as permite si as fi nevoit, din cauza obiceiului care vad ca e incetatenit, sa mentionez pe invitatii ca orice daruri sub forma de bani nu vor fi acceptate. Si nimeni nu-si va plati masa, pentru ca de-aia sunt invitati. Bonus, in felul asta n-ar mai veni matusile supraponderale de la tara, pe care oricum nu le vad decat la nunti si inmormantari. Iar daca nu mi-as permite o astfel de nunta, n-as mai face nicio nunta si gata.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 27.07.2013 at 15:06:52. |
|
|