Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Am chiar 2 evenimente foarte bune in viata mea:
-primul,cu ajutorul Domnului m-am inscris la o scoala de pictat icoane bizantine,in Los Angeles ;am trecut probele si acum astept nerabdatoare sa inceapa cursurile,chiar imi doresc mult sa lucrez ca restaurator.
Am mai pictat icoane in Romania,dar numai ca hobby.
|
Felicitari! Dumnezeu sa fie cu tine pe calea aceasta!
Citat:
-al doilea eveniment este mai mic dar totusi imbucurator,atat pt mine cat si pt alti membri de forum : am luat decizia senina de a ma dezabona de la forum..
|
Nu-i deloc imbucurator. Din contra.
Citat:
-
Asta ca semn de protest pt felul in care o femeie este tratata pe acest forum,atacata si injosita cu atacuri la persoana scandaloase,cu participarea altor membri si implicit a adminului.
Eu ,personal,am intervenit cand cineva mereu sarea calul si ajungea la lucruri care nu tineau de subiectul forumului.
Si eu,am o atitudine mai dura,spun intotdeauna tot ce gandesc,fara ocolisuri sau descrieri literare kilometrice si sterile dar nu sunt mojica sa pun in discutie rasa omului,genul(sexul),varsta,aspectul corporal/facial sau nivelul intelectual...
|
Citat:
Cati dintre voi ati vazut acest comentariu si ati trecut nepasatori pe langa el?
Ce credeti despre acest mesaj si altele de genul?..
|
Ca autorul acelor cuvinte e extrem de ranit sufleteste si ca spunandu-ti ce ti-a spus si-a adancit si mai tare rana din propriul suflet. Si a ranit si chipul lui Hristos din tine.
Daca ii pasa de asta, isi va cere iertare si de la El si de la tine.
Citat:
O sa-mi fie dor de voi,dar am sa va mai citesc pe ici,pe colo.
Ramas buni prieteni!Cristiboss,Nepriceputu,Teodor de Mopsuetia,Paraschiva,Maniucu,Fallen,Delia,Catalin2 ,Ovidiu,Cristirg,Moshneagul,Glykis,Forever...
|
Sper sa te razgandesti, Yasmina! De ce sa pleci tu?