![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Acel preot din Ghencea n-a fost suspendat, n-a fost caterisit, nu a pățit nimic din partea Arhiepiscopiei Bucureștilor și aici e ceva suspect e o dublă măsură luată la 2 ani jumătate, pe unul care a construit o parohie de la 0 îl execuți, pe altul îl lași, deși amândoi sunt pasibili de impediment la preoție. Ar trebui și preoții să învețe să se ferească de persoane insistente, maniacale, care dau în disperare semnale de atractivitate și interes, care caută o prietenie/apropiere nefirească, care destăinuie preotului picanterii din viața lor intimă, care răpesc timpul alocat altor enoriași și familiei șamd. Dacă nu poate să pună la punct singur să-și pună soția să o sune, că dacă se lasă dus de curenți se duc pe apa sâmbetei 10-15 ani de preoție, efortul ctiitoricesc, familia tot. Citat:
Citat:
Dacă eram din București, recunosc că aș fi căutat parohii cu comunități interactive, deci mă duceam pt comunitate, dar la un eventual scandal n-aș mai fi mers din cauza presei care filmează insistent pe acolo și deranjează liniștea slujbei. Activenews am văzut că-l atacă, dar ei l-au atacat de la început pt poziția pro-vaccin că-i făcea coate-goale și neica nimeni cei anti vaccin și că exagera cu masca: https://www.activenews.ro/opinii/Anc...ICEASCA-176139 https://www.activenews.ro/stiri-mass...udiciar-176129 Citat:
Citat:
Nu-mi vine totuși să cred că cineva poate da cu piciorul la 15-20 de ani de preoție, la imaginea de comunicator profesionist, la efortul de ctitorie, la liniștea familiei și a copiilor, la căsnicie, la siguranța zilei de mâine că am înțeles că avea și rate la casă, pt ce până la urmă, pt apropierea de niște tipe instabile emoțional, răzbunătoare ?