![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Boss candidații democraților sunt niște lipitori la bugetul de stat, nu ar fi problemă că sunt bugetari dacă n-ar extinde sistemul acesta bugetăresc asupra oamenilor care trăiesc și falimentează din economia liberă.
Nu știu din ce familie de bogătași e Kamala Harris, sau Obama. Citat:
Faptul că el dona o parte din salariu la niște copii din Oltenia sau pt cauze sociale arată că e gata să piardă totul. În mod normal ar fi fost obsedat să-și scoată banii pe apartamentul din Dristor moștenit de la părinți pe care l-a vândut în campania la europarlamentare pt a-și susține cheltuielile logistice ale campaniei. Citat:
Mi-am dat seama că e un ticălos când nu și-a plătit cotizația la PNȚCD, adică Aurelian Pavelescu l-a pus pe loc eligibil de europarlamentar prin negociere cu Dragnea și l-a făcut milionar în euro, și el nu a întors înapoi nici măcar vreo 10.000 de euro sau mai puțin.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 19.11.2024 at 21:29:31. |
|