![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti foarte depresiva. Mai intai de toate trebuie sa intelegi ca tu esti principala problema , nu restul oamenilor.Esti mai sensibila din punct de vedere emotional si asta te face sa fii vulnerabila in contactul cu oamenii.Iar majoritatea oamenilor exploateaza inconstient slabiciunile celui de langa el ptr binele propriu.Cu totii facem asta in anumite momente , hai sa nu fim ipocriti. Da , suntem si rai , dar suntem si buni , si cred ca in asta consta natura noastra umana , astia suntem noi oamenii fie ca ne place sa o recunoastem sau nu.Ideea de om pur , perfect este o utopie. Zici de altii ca sunt egoisti insa si tu esti.In loc sa te schimbi pe tine ai prefera sa ii schimbi pe toti ceilalti dupa placul tau.Daca te vei gandi la trecutul tau iti vei da seama ca si tu ai fost rea de multe ori fatza de semenii tai si inca esti , ai incontinuu asteptari mari de la ei. Tu alegi sa vezi doar latura negativa a oamenilor din cauza sentimentelor de slabiciune pe care le ai , a lipsei de incredere in sine , porti in tine tot felul de emotii "toxice" care te fac sa te simti neputincioasa si inadaptabila acestei lumi.Esti depresiva. Da , se putea ca lumea in care traim sa fie mai buna , dar se putea sa fie si mult mult mai rea , si cu siguranta au fost vremuri cand oamenii erau cu mult mai rai ca acum. Si eu am o problema mare cu acceptarea celorlalti , insa ma straduiesc sa gasesc o cale de mijloc si sa duc o viata ok alaturi de semenii mei si am ales sa lupt cu mine insumi si sa devin responsabil fatza de ceea ce mi se intampla , fara a mai da vina pe ceilalti ptr esecurile mele (lucru pe care il faci tu) Incerc sa accept lucrurile asa cum sunt , cu bune si rele si sa incetez sa ma mai gandesc la cum ar trebui sa fie lucrurile(adica perfecte) , ptr ca asta ma arunca in cele mai cumplite depresii. Pana nu te vei impaca si te vei accepta pe tine insuti nu te vei putea simti bine alaturi de ceilalti. Numai bine ! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
..intre oameni bunavoire! | andreicozia | Generalitati | 14 | 02.08.2014 17:37:45 |
Procesiune de 9 milioane de oameni | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 5 | 15.01.2013 08:32:15 |
Biserica nu se sprijina pe oameni | dorinel78 | Intrebari utilizatori | 5 | 19.05.2010 08:21:55 |
Oameni fosforescenti | andreicozia | Generalitati | 9 | 06.05.2010 21:23:22 |
iubire de oameni | zaharia | Umanitare | 5 | 25.09.2007 20:44:09 |
|