Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.01.2009, 22:29:10
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Cand s-a pus in discutie legalizarea prostitutiei nu s-au mai semnat petitii peste petitii. La marsul de protest am fost doar cativa. Asa ca e mai indicat sa ne canalizam puterea in rugaciune si nu in petitie. Oare am uitat ca ceea ce este cu neputinta la om este cu putinta la Dumnezeu?
Cu tot respectul... la influenta pe care o are BOR in natiunea romana, NU a actionat suficient, nu a actionat cu toata forta de care e capabila: nici in cazul prostitutiei, nici a avorturilor, nici a vaccinului mizerabil gardasil, nici acum cu pasapoartele biometrice. Dece? Din lipsa de curaj, ...ca nu au coloana vertebrala.

Intradevar, lui Dumnezeu ii sunt toate in putinta, dar Dumnezeu lucreaza in lume prin oameni, prin cei indrazneti..."Indrazniti ca Eu am biruit lumea"
In mana BOR s-au aflat toate! Insa, din pacate se pare ca acolo nu sunt acei oameni indrazneti si capabili...

In ziua cand s-a publicat pe prima pagina din Ziarul Lumina, despre manualele de religie cu povestile "educative" in care copii descopereau un Dumnezeu pedepsitor....Cu gheorghita care cade de pe scara si isirupe piciorul, asta fiind vazuta drept pedeapsa lui Dumnezeu... Tot atunci isi rupse PF Sa piciorul!
Ar fi trebuit sa-i dea atunci cineva cartea aceea cadou, sa privesca in ea ca intr-o oglinda!
Reply With Quote

Tags
apel impotant !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Impotriva Halloween-ului C.tin Vrajitoria 37 01.03.2017 12:56:53
Religia Ctrl+C-ului Patrie si Credinta Alte Religii 2 06.01.2012 14:48:08
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox admin Reguli generale de utilizare a forumului 81 16.03.2010 19:28:50
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului patinina34 Din Noul Testament 1 04.01.2009 07:32:19