![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
În prealabil postat de vsovi ![]() poi sigur ca da, el se mistuie, ca ishi pune foc crezand ca e binecuvantare, dar de vina eshti tu, pt ca ai primit sa faci asha incat sa-l pierzi, cum nu a cerut Dumnezeu, astfel ca el sufera dar din vina ta, deci tu arzi shi mai rau... iar focul e molipsitor, asha ca daca se aprinde cate unul sa shtii ca s-ar putea sa te aprinzi shi tu, fiindca haina noastra este asha ca o haina de petrolist, plina cu pete de motorina, de benzina, de tzuica chiar, shi trecand printre cei cu foc pe ei s-ar putea sa te aprinzi shi tu... deci e chiar asha: "prostul moare de grija lumii, iar deshteptul de grija altuia" Multa logoree verbala fara continut frate draga. Fratele Costel cred ca te-a mai luminat ! Sper ( speranta nu piere nici cand, decat odata cu noi si cred ca nici intelepciunea ) sa shtii ca ceva contzinut are dar poate n-ai priceput, iar pilda e de la Hristos-Duhul petele de petrol de pe haina sunt pacatele shi ptimile "unora"... deci shi cu ce sa ma lumineze fratele Costel? ca nu s-au facut modificari la predanii? shi ca sunt toate tzinute... ca in carte? poi oricum nu eu dau socoteala asha ca nici nu ma priveshte, shi nu am zis-o pe ton de nemultzumire sau ca sa iau pe cineva la rost, ci am zis-o asha ca lumina din Lumina.... sau nu asha ar trebui sa facem fiecare?... dar degeaba va straduitzi sa stingetzi lumina caci Iisus Biruitorul va Birui shi de exemplu m-am uitat la http://www.youtube.com/watch?v=-wEYZBH5O3Q shi m-am veselit enorm la ce dulce shi placuta este Memoria Trambitzei nr1. deci draga frate Cristi... dumneata nu te gandeshti ce o sa iasa in sufletul, mintea shi inima unui astfel de uniat ce participa la rugaciunile comune din saptamanile panecumenice? sau ce crezi ca Hristos se gandeshte doar la predaniile din raft? El precis se gandeshte shi la predaniile din sufletul celui ce este un fel de burete mic shi primeshte din ce aude, ce vede shi la ce participa... oricine ar fi el, sarmanul suflet... deci Cristi draga te deranjeaza ca scriu mult? poi oricelucru concis, orice concluzie se bazeaza pe tone de scriitura, de cautari, sau nu shtii cat a studiat Trambitza nr3 ca sa spune el asha o vorba frumoasa shi intzeleapta? "nici abuzul, nici refuzul" -deci nici aia, nici cealalta, ca ce e intre ele, nu poate fi decat prapastie... lucra care nu l-a mai zis ca era clar, deci nici prapastia... pt ca l-a zis in alta parte, (despre calea aia larga (panecumenica doar de creshtini ori de globalishti)) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Unire din iubire,cofratietate si comuniune in unitate sau din interes? | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 67 | 09.11.2010 13:32:28 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|