![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Alt batran sihastru mergea prin padure. Iata un " arhanghel " stralucea ca soarele si avea o stalpare de finic si un crin in mana, cum a venit la " Buna Vestire ". El mergea ca sa-l ajunga pe batran pe alaturea, dar batranul tot se uita in alta parte :
- Batranule, uita-te la mine ! Dar batranul s-a intors cu spatele si a zis : - Dar cine esti tu ? Eu sunt " arhanghelul Gavriil !" Pentru viata ta cea sfanta, pentru nevointa ta, pentru rugaciunile tale si pentru toata osteneala ta, am venit sa-ti aduc o veste buna din cer, de la Maica Domnului. - Ia seama ca ai fost trimis la altul ! Ai gresit adresa. Eu sunt un om pacatos si nu sunt vrednic sa vad pe arhanghelul Gavriil ! -Ticalosule batran ! Nu va putem insela, ca nu va inchinati noua. - Sa se inchine voua cel care va slujeste voua, ca eu ma inchin lui Hristos si n-am nevoie de voi ! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum s-o scap pe fiica mea de fumat | luminita40 | Intrebari utilizatori | 19 | 16.12.2011 17:13:25 |
cum sa scap de deznadejde | Mtcrysty17 | Generalitati | 27 | 05.11.2011 00:26:56 |
Cum scap de patima asta...:( | mufy08 | Pocainta | 25 | 28.01.2011 14:18:14 |
|