![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 3 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 3 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, puterea cea nebiruita; Iisuse, mila cea fara de sfarsit; Iisuse, frumusetea cea prealuminata; Iisuse, dragostea cea nebiruita; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu celui viu; Iisuse, miluieste-ma pe mine pacatosul; Iisuse, auzi-ma pe mine cel zamislit in faradelegi; Iisuse, curateste-ma pe mine, cel nascut in pacate; Iisuse, invata-ma pe mine, netrebnicul; Iisuse, lumineaza-ma pe mine, intunecatul; Iisuse, curateste-ma pe mine, intinatul; Iisuse, scoate-ma pe mine, desfranatul; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 4 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 4 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, ziditorul celor de sus; Iisuse, rascumparatorul celor de jos; Iisuse, pierzatorul celor de dedesubt; Iisuse, infrumusetatorul fapturilor; Iisuse, mangaierea sufletului meu; Iisuse, luminatorul mintii mele; Iisuse, veselia inimii mele; Iisuse, sanatatea trupului meu; Iisuse, Mantuitorul meu, mantuieste-ma; Iisuse, luminatorul meu, lumineaza-ma; Iisuse, izbaveste-ma de tot chinul; Iisuse, mantuieste-ma pe mine, nevrednicul; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 5 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 5 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, Dumnezeul cel adevarat; Iisuse, Fiul lui David; Iisuse, Imparatul cel preaslavit; Iisuse, Mielul cel nevinovat; Iisuse, Pastorul cel prealuminat; Iisuse, pazitorul prunciei mele; Iisuse, indreptatorul tineretilor mele; Iisuse, lauda batranetilor mele; Iisuse, nadejdea cea de la moartea mea; Iisuse, viata mea de dupa moarte; Iisuse, linistea mea la judecata Ta; Iisuse, dorirea mea, nu ma rusina atuncea; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 6 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 6 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, adevarul cel ce izgonesti inselaciunea; Iisuse, lumina cea mai presus de toate luminile; Iisuse, Imparate, intaritorul tuturor tariilor; Iisuse, Dumnezeule, Cel ce petrci intru mila; Iisuse, painea vietii, satura-ma pe mine cel flamand; Iisuse, izvorul intelepciunii, adapa-ma pe mine cel insetat; Iisuse, vestmantul cel de veselie, imbraca-ma pe mine cel intinat; Iisuse, acoperamantul cel de bucurie, acopera-ma pe mine nevrednicul; Iisuse, datatorul celor ce cer, da-mi sa plang pentru pacatele mele; Iisuse, Cel ce afli pe cei ce Te cauta, afla si sufletul meu; Iisuse, deshizatorul celor ce bat, deschide inima mea cea ticaloasa; Iisuse, rascumparatorul pacatosilor, curateste faradelegile mele; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 7 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 7 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, Cuvantul cel necuprins; Iisuse, Cuvantul cel nevazut; Iisuse, puterea cea neajunsa; Iisuse, intelepciunea cea mai presus de cuget; Iisuse, Dumnezeirea cea de necuprins in scris; Iisuse, domnia cea nenumarata cu anii; Iisuse, imparatia cea nebiruita; Iisuse, stapanirea cea fara de sfarsit; Iisuse, taria cea preainalta; Iisuse, puterea cea vesnica; Iisuse, Facatorul meu, miluieste-ma; Iisuse, Mantuitorul meu, mantuieste-ma; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuitorul si zambetele | Eliana | Generalitati | 36 | 19.06.2012 14:59:59 |
Sa-l visam pe Mantuitorul | tigerAvalo9 | Generalitati | 14 | 25.08.2011 10:48:50 |
La masa cu Mantuitorul | Scotianul | Biserici Protestante | 8 | 04.07.2010 21:40:11 |
Acatiste catre maica domnului | patinina34 | Rugaciuni | 67 | 11.07.2009 21:35:40 |
Acatiste catre dumnezeu la necazuri/ probleme/boli | patinina34 | Rugaciuni | 13 | 24.02.2009 04:57:20 |
|