![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=black][SIZE=3]Dupa aceasta se zice iar si Icosul intai : Facatorul ingerilor si Doamne al Puterilor ... , Si condacul intai : Aparatorul cel mai mare si Doamne ...[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3]RUGACIUNE CATRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Cantarea a saptea [/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Hristoase Iisuse, nimeni n-a gresit pe pamant din veac, o, Iisuse al meu, precum am gresit eu, ticalosul si ratacitul. Pentru aceasta, Iisuse al meu, strig catre Tine : milostiveste-te spre mine, cel ce cant : Bine esti cuvantat Dumnezeul parintilor nostri ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Hristoase Iisuse, strabate-ma cu frica Ta, strig catre Tine, o, Iisuse al meu si ma indrepteaza acum la limanul cel linistit, ca mantuindu-ma, Iisuse al meu indurate, sa-Ti cant Tie, strigand : Bine esti cuvantat Dumnezeul parintilor nostri ! Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Hristoase Iisuse, de mii de ori eu ticalosul, o, Iisuse al meu, am fagaduit Tie a mea pocainta, dar am mintit, patimasul; pentru aceasta, Iisuse al meu, strig catre Tine : lumineaza sufletul meu care petrece fara de intelegere, Hristoase Dumnezeule al parintilor nostri ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Ceea ce ai nascut pe Hristos Iisus, in chip minunat si mai presus de fire, pe Acela roaga-L, ceea ce esti cu totul fara de prihana, sa ierte toate pacatele mele cele mai presus de fire, Fecioara, ca, mantuindu-ma sa strig : Bine esti cuvantata ceea ce ai nascut pe Dumnezeu cu trup ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Cantarea a opta[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Pe Tine, Iisuse al meu, Te rog : precum ai izbavit pe desfranata, Iisuse al meu, de multe greseli, asa si pe mine, Iisuse Hristoase al meu, izbaveste-ma si curateste sufletul meu cel intinat, Iisuse al meu. [/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]La dulcetile celor necuvantatoare m-am plecat, Iisuse si necuvantator m-am facut, si lor, o, Iisuse al meu Mantuitorule, cu adevarat m-am asemanat, eu ticalosul, ca un patimas; pentru aceasta, Iisuse izbaveste-ma de toata josnicia. Binecuvantam pe Tatal, pe Fiul si pe Sfantul Duh, Dumnezeu[/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=black]Am cazut, Iisuse, intre talharii cei stricatori de suflet si sunt dezbracat acum de haina cea tesuta de Dumnezeu, Iisuse al meu si zac plin de rani grele; toarna untdelemn si vin, Hristoase al meu. Si acum si pururea si in vecii vecilor. [/COLOR][COLOR=red]Amin ![/COLOR][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][SIZE=3]Ceea ce ai purtat, mai presus de cuvant, pe Iisus Hristos, Dumnezeul meu, Nascatoare de Dumnezeu, Marie, pe Acela roaga-L pururea sa mantuiasca de nevoi pe robii si cantaretii tai, Fecioara, ceea ce nu stii de barbat. [/SIZE][/COLOR] |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuitorul si zambetele | Eliana | Generalitati | 36 | 19.06.2012 14:59:59 |
Sa-l visam pe Mantuitorul | tigerAvalo9 | Generalitati | 14 | 25.08.2011 10:48:50 |
La masa cu Mantuitorul | Scotianul | Biserici Protestante | 8 | 04.07.2010 21:40:11 |
Acatiste catre maica domnului | patinina34 | Rugaciuni | 67 | 11.07.2009 21:35:40 |
Acatiste catre dumnezeu la necazuri/ probleme/boli | patinina34 | Rugaciuni | 13 | 24.02.2009 04:57:20 |
|