01.02.2009, 09:00:55
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
|
|
[SIZE=4]
Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
Si pe mine m-a impresionat mult si chiar mi-as dori sa fie real...si totusi... am asa o senzatie ciudata.. cum de tocmai in acel minut(cat dureaza toata scena, cineva a fost pregatit cu mobilul, ba chiar a si inceput sa filmeze de ca si cum ar fi stiut ce urmeaza.... e cam greu de crezut.. dar pana la urma orice e posibil
|
[/SIZE]
[SIZE=4] Mai oameni buni, cum sa fie "trucat" sau "totul pregatit"??? Dar nu va dati seama ca asa ceva nu se poate face? Mai ales cu mobilul? A vazut efectiv lumina, pt ca i s-a ingaduit de la Dumnezeu sa vada acea lumina si vazand-o a luat prima masura de a o arata si celorlalti: de a inregistra: TELEFONUL! El pana sa filmeze a vazut acea lumina POGORANDU-SE si vazand-o unde se indreapta a filmat! Si evident ca macar o stia din vedere pe acea crestina poate chiar se cunosteau... Nu e imposibil! Asa ca imediat s-a aflat de adormirea ei... si el a aratat ce a filmat tuturor, apoi a pus si pe internet! E foarte greu sa faci cunoscuta o minune? La rusi e ceva normal sa se intample astfel de minuni, pt ca ne intrec pe toti la sfintenie... si pe noi romanii si pe greci... si pe bulgari... Numai in Sf.Munte mai vezi asa ceva... si acolo se descopera nu numai unuia ci mai multor parinti... dar ei neavand telefoane mobile, nu pot filma sa arate lumii cum moare un suflet de crestin![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Sunt uimit si raman ca traznit ca NU credeti... NICI macar la vederea a asa sfintenie... Daca nu v-ati incredintat de acestea si nu ati simtit inlauntru vostru acel fior al mortii, vazand acele sfintite momente de plecare a unui suflet drept catre Dumnezeu... suntem reci si nepasatori, si pacatele nu ne lasa sa vedem sfintenia... asta este cel mai drept! PACATELE NE OPRESC DE A VEDEA SFINTENIA! Si astfel punem pe seama "trucurilor"... de aici pleaca necredinta si dispretul... restul il stiti... NECREDINTA si PACATELE INTUNECA OCHII SPRE A VEDEA LUMINA LUI HRISTOS! Nu ca as fi eu un sfant, dar nu pot exprima in cuvinte ce am simtit la asemenea vedere... si macar ca nu am vazut-om personal in acel moment... sufletul meu a simtit prezenta reala a luminii ceresti! eu CRED ca aolo a fost intr-adevar LUCRAREA LUI DUMNEZEU... cine si-ar bate joc de asa sfintenie? dar ce nu e posibil in lumea asta... Si Hristos fiind pe pamant a facu N minuni si oamenii tot nu credeau in El... si sfintii la fel... dar asa este OMUL: plin de pacate si MANDRIE si nu recunoaste nici macar puterea lui Dumnezeu! [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Va rog sa ma iertati! [/SIZE]
|