![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Te-ai intrebat ca acea sabie poate reprezenta ceva. Te-ai gandit ca poate fi vorba de durerea si suferinta care i-a trecut Maicii Domnului prin inima Ei milostiva .
Te-ai intrebat vreodata cum este ca o mama sa-si vada fiul ei rastingnit pe cruce. Sau ce simte o mama in acel moment? Nu socotiti ca pace am venit sa aduc pe pamant; nu am venit sa aduc pace, ci sabie. Asa a grait Domnul. A se citi: [color=navy]"Nu am venit sa împac adevarul si minciuna, intelepciunea si prostia, binele si raul, dreptatea si silnicia, dobitocia si omenia, nevinovatia si desfranarea, pe Dumnezeu si pe mamona: ci am adus sabie ca sa tai si sa le despart, încat sa nu se amestece".[/color] Cu ce sa le tai si sa le desparti, Doamne? Cu sabia adevarului. Ori cu sabia cuvantului lui Dumnezeu, ceea ce e totuna: fiindca adevarul este cuvantul lui Dumnezeu, si cuvantul lui Dumnezeu este adevarul. Apostolul Pavel sfatuieste: luati sabia duhovniceasca, care este cuvantul lui Dumnezeu. Iar sfantul Ioan a vazut în vedenie pe Fiul lui Dumnezeu în mijlocul a aapte sfesnice, si din gura Lui iesea o sabie ascutita de amandoua partile. Sabia care iese din gura ce altceva poate fi decat cuvantul lui Dumnezeu, cuvantul adevarului? Aceasta sabie este mantuitoare pentru lume, nu pacea binelui cu raul. Si atunci, si acum, si din veac si pana în veac. [color=navy]Caci cuvantul lui Dumnezeu e viu si lucrator si mai ascutit decat orice sabie cu doua taisuri, si patrunde pana la despartitura sufletului si duhului, dintre încheieturi si maduva, si destoinic este să judece simțirile si cugetarile inimii [/color] (Evr.IV.12) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? | tigerAvalo9 | Generalitati | 95 | 20.12.2013 08:19:09 |
vine vine | ioanhodean | Postul | 22 | 08.05.2013 11:50:17 |
Cel de-al 3-lea razboi mondial: foarte curand?! | adelin | Generalitati | 67 | 03.02.2013 09:29:47 |
vine vine | ioanhodean | Postul | 124 | 02.08.2012 20:56:33 |
|