Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2009, 05:54:20
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
Sa nu ne amagim, sora Nina, cum ca si catolicii ar avea sfinti. Este totuna cu a spune ca recunoastem cum ca Trupul Bisericii, Cel Unul Singur si Indivizibil, Care este Acelasi cu Insusi Scump Trupul Mantuitorului nostru, ar fi totusi divizibil in cel putin doua ramuri: Ortodocsi si catolici, ceea ce este evident mai mult decat absurd, este o afirmatie draceasca, diavoleasca - ar insemna sa recunoastem ca Insusi Trupul Mantuitorului ar fi Unul divizibil -iar acesta este un cumplit neadevar, rostit de demoni si de reprezentantii lor pe pamant [eretici, schismatici, pagani si preotii lor].
Singurul Trup al Mantuitorului Iisus Hristos este doar Cel Care n-a schimbat intru nimic Invataturile pe care Domnul nostru impreuna cu Apostolii si Sfintii Lui ni le-au lasat drept mostenire si Care nu este patat de nici O EREZIE, adica Biserica Ortodoxa Traditionala, nu si cea gregoriana reprezentata de inovatorii calendaristi care au produs la conferinta inter-ortodoxa de la Constantinopol din 1923 in frunte cu patriarhul Meletie vandut anglicanilor schisma intre ortodocsi printr-un salt de 13 zile in avans executat asupra calendarului ortodox traditional [iulian] si in plus s-au alaturat si miscarii eretice mondiale a ecumenismului, reprezentata de CMB [Consiliul Mondial al Bisericilor], organizatie de factura protestanta, heterodoxa, la care, din pacate, BOR a aderat in anul 1962.

R.
Cine sint eu sa afirm ca ar fii asa sau nu?
Eu sint o simpla muritoare, neindeminateca...
Ceea ce eu am postat aici, este faptul si ceea ce eu cunosc deoarece am fost prin partile acelea.
Trupul lui Padre Pio, a ramas nealterat totusi.

Despre altceva, eu nu cunosc nimic...imi pare rau.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica catolica ca si cladire elcipo Biserica Romano-Catolica 153 12.08.2015 14:07:40
Dialog BOR - Biserica Catolica Ducutu Biserica Romano-Catolica 70 08.05.2013 00:19:29
Blasfemie la o liturghie catolica colaps Generalitati 48 02.01.2011 19:37:19
Crucea catolica Dia20_diana Biserica Romano-Catolica 135 06.12.2010 23:45:33
Cruciulita catolica devorator Generalitati 51 01.04.2010 11:07:30