Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2009, 08:16:15
simona62's Avatar
simona62 simona62 is offline
Member

Data înregistrării: 21.02.2009
Locație: Tg-Mures
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru simona62
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Tu crezi că "educatie religioasa" te face credincios ori "mai credincios?" Te înșeli... Credința o ai sau... nu... Poți fi "tobă" de teorie... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Spui că-i iubești pe cei din jur. Dacă-i așa, atunci lasă-i în pace, acceptă-i și iubește-i așa cum sunt. Cu siguranță că nu-i vei mai iubi dacă ei se vor lăsa schimbați, ceea ce nu cred... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ce urât sună: "Ce arme ar trebui noi sa folosim..."! Care "voi?" Și spui că-i iubești pe cei din jur? Ce te crezi să vorbești așa? Regret că nu le pot arăta celor pe care spui că-i iubești, cum gândești... "Arme"... Cuvântul e metaforic, dar ce încărcătură puternic negativă cuprinde!... Prefer 7 dușmani decât pe cineva care să mă "iubească" ca tine... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Să-ți fie rușine de așa iubire pe care o porți celor din jur... Nu ai dreptul să te bagi în viața nimănui... Nu ai dreptul să dispui de nimeni, nici chiar de cei naivi, nepregătiți, neinformați, după bunul tău plac. [/COLOR]
[COLOR=green]Lasă oamenii să meargă singuri spre credință...[/COLOR]
Vad ca si tu folosesti "arme"....expresia 'SA-TI FIE RUSINE" ..sunt sigura ca e in plus...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dragi crestini am nevoie de ajutorul dumneavoastra lucyan Stiri, actualitati, anunturi 6 22.08.2010 23:35:04
Crestinii adevarati DaNy-_- Despre Biserica Ortodoxa in general 54 31.12.2009 15:36:23