Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2009, 04:37:39
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pisi Vezi mesajul
Si triunghiu ala in fata caruia opereaza se afla si pe bancnota de 1 dolar numa ca are un ochi in mijloc care e considerat ochiul necuratlui.
Da ati vazut deasupra scaunului pe care sta el are o icoana unde iar apare triunghiu acela. Nu cred ca vindeca cu puterea lui Dumnezeu.
Nici eu nu am o parere pozitiva despre acest individ dar haideti totusi sa incercam sa nu practicam paranoia in grup.
Tu pisi chiar ai scapat fraiele controlului?
Nu mai incerci deloc sa sortezi informatiile?

In primul rand ca nu inteleg de unde ai tras tu concluzia definitiva ca ar fi 100% legatura intre triunghiul in fatza caruia opereaza acel individ si ochiul "Providentei" de pe bacnota de 1 dolar.
Intr-adevar exista speculatii pe seama acestui ochi.. se pare ca ochiul din varful piramidei este un ochi stang. Iar in simbolismul universal, Ochiul Providentei divine este cel drept.

Dar de aici si pana la a sustine ca peste tot unde apare un triunghi, gata e semnul diavolului!!!!!!!! scuza-ma...

Acum sa vorbim despre icoana de care pomeneai, de deasupra scaunului lui.Si ce daca apare triunghiul?? Nu ai vazut acelasi simbol si in icoanele ortodoxe?? Ia priveste la Dumnezeu tatal!!!!!!!!deci hai sa nu riscam a cadea in absurd cu afirmatii pripite.
Reply With Quote