![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta, Andrei!
Cand Domnul va hotari, te va vindeca cu siguranta. Ma bucur cand vad un tanar cu o asa credinta si cu un suflet mare. Eu nu sunt vreun batran (30 de ani), dar cand eram de varsta ta nu gandeam asa si cu siguranta ca as fi cazut in bratele disperarii la o asemenea cruce si poate nici acum nu sunt mai breaz. Din cate stiu eu boala (suferinta) vine din trei pricini: 1. pedeapsa pentru pacate anterioare si modalitate de a te face constient de neputinta si fragilitatea ta ca om. Atunci, trebuie sa sapi adanc in sufletul si trecutul tau pentru a cauta cauza si a incerca remedierea acesteia. 2. pillda, exemplu, pentru cei oamenii mai slabi. Adica, Dumnezeu ii alege pe cei cu har ca sa-i dea exemplu de purtare a suferintelor 3. poate sa-ti dea o suferinta pentru a te pazi sa nu cazi in alte pacate mult mai mari sau de alte rele, de care nu te-ai putea feri altfel. Roaga-te ca Domnul sa-ti faca cunoscuta lucrarea lui cu tine si sa te indrume inspre desavarsirea ei. Doamne ajuta! L |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, rugati-va pentru mine | Ana-Maria N | Umanitare | 15 | 20.07.2011 12:55:40 |
Rugati+va si pentru mine! | andrutza151 | Umanitare | 23 | 11.07.2011 01:08:17 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Umanitare | 35 | 13.09.2009 14:30:48 |
Va rog, rugati-va pentru mine | maniucu | Generalitati | 28 | 20.03.2009 14:22:01 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Rugaciuni | 1 | 12.09.2008 19:21:53 |
|