Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.04.2009, 18:25:58
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona62 Vezi mesajul
IISUS are si caracteristici umane , e modelul uman perfect , a suferit din iubire pentru noi . Si asteapta ca fiecare sa descopere ca El e CALEA, ADEVARUL SI VIATA ! Admir faptul ca incerci sa fii rational ,desi blog-ul tau e cam rautacios...Dar viata e o taina care tine de suflet mai ales...
N-ai inteles, n-am spus ca dumnezeul crestin nu e uman. Doar scrie in Geneza ca omul este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, deci este evident ca Dumnezeul crestin are unele caracteristici umane.

Insa nu are proprietatea asta pe care i-ai dat-o tu, de a se mahni, pentru ca daca ar fi capabil de mahnire sau intristare, Dumnezeu nu ar mai fi atoatestiutor, in consecinta nu s-ar mai incadra in definitia crestina a lui Dumnezeu. Rationamenul l-am expus deja in mesajul meu precedent.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minune, Filmul despre Lumina Sfanta de la Ierusalim Ion Pop Generalitati 3 01.08.2011 20:24:58
Lumina Sfanta de la Ierusalim: Rezultatele analizei fizicienilor georgeval Teologie si Stiinta 25 24.11.2010 23:00:06
Sfanta Lumina de la Ierusalim FLORINUTA Intrebari utilizatori 0 20.03.2010 17:03:23
Sfanta Lumina de la Ierusalim ileana61 Despre Biserica Ortodoxa in general 40 17.01.2009 17:56:11