Citat:
În prealabil postat de felixlivadaru
Eu si sotia mea ne dorim un copil. Mentionez ca ea este o femeie cu un suflet bun, si cred ca va fi o mama deosebita. Amandoi ne dorim sa ne crestem copii dupa legea crestineasca si invatatura bisericii noastre ortodoxe. Intrebarea mea este: daca ea ramane insarcinata, mai putem face dragoste? Daca da pana cand este permis acest lucru, sau v-a trebui sa ne abtinem pana ce v-a naste si ea va iesi din perioada de lehuzie?
|
felix, sincer eu cred ca raspunul la intrebarea ta nu "sta" pe forum. Vorbiti cu duhovnicul. Si facti cum va va binecuvanta sfintia sa. Parerea mea e sa nu aveti relatii, dar asta inseamna o multime de compromisuri..si cum nimeni din cei de pe forum nu va cunoaste firea..nu veti afla decat "vorbe si sfaturi". dar acestea nu "tin de cald" copilului daca Doamne fereste va avea prob. din acesta cauza. Parerea mea sincera ca aceste subiecte, am voie sa ma culc cu sotia? Am voie sa ma sarut? Probleme ce tin de viata intima si caraterul fiecaruia
niciodata nu isi vor afla raspuns in "lume". Ci doar in fata ta si a duhovnicului. Nu e vorba de falsa pudoare ci pur si simplu nu poti impune unui om un anumit regim de viata fara sa ii cunoti temperamentul si slabiciunile. Sa va ajute Maica Domnului sa aveti un copilas sanatos.
Hristos a inviat!