Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2009, 20:25:22
nutzy
Guest

Implicit stiri

dragii mei,cu ajutorul lui Dumnezeu si cu ajutorul vostru ,cei care ati trimiti bani pentru acesti copii,am reusit mai departe sa cumparam cele necesare pentru inlocuirea intregului acoperis.Initial,tatal copiilor a spus ca ii ploua in 2 camere si ca ar trebui inlocuit doar jumatate de acoperis.Casa fiind invelita cu placi de azbociment ,legatura intre placile de azbociment si foile de tabla nu s-ar fi putut face(placi de azbociment nu se mai gasec in comert)si atunci am hotarat sa luam tabla si cherestea pentru intreg acoperisul.
Numai ca banii care ii mai aveam ...erau insufiecienti,cate calcule faceam,nu reuseam sa o scoatem la capat...(din banii din cont care ii scosesem cand a venit dl.Laurentiu si a pus pe jos dusumele mai aveam 400 lei, iar saptamana trecuta din partea parohiei Tg.Bujor am primit suma de 800 lei si de la cineva 20 euro=in total 1200 lei si 20 euro.Ducandu-ma in oras cu treburi personale,am intrat la un depozit de materiale de unde trebuia sa iau un bon ce nu ni-l daduse cand am cumparat cu dl.Laurentiu poliester pentru izolatia dusumelei.Facandu-ne o reducere atunci de cca 30 lei ,am intrebat-o pe dna aia(patroana firmei) cat costa o foaie de tabla.Si cum am invatat si eu ceva din toata actiunea asta (caci pe unde am fost sa cumparam ,am obtinut din milostenia patronilor reduceri de preturi)am intrebat-o daca cumpar 40 de foi de tabla cat costa si daca poate sa faca o reducere.Ce credeti fratilor?Mi-a facut o reducere de 110 lei si transportul gratuit ..In plus mi-a dat suma de 50 lei sa le cumpar alimente la copii.Afland de la cineva pe MP ca niste prietene au trimis suma de 300 ron am mers si la banca sa vad daca au intrat banii.Trebuia neaparat sa ajung si la depozitul de cherestea sa vad cat costa cheresteaua pentru structura (suport) acoperisului.Ce sa credeti ca si aici Dumnezeu a aranjat lucrurile!! Am reusit sa iau tot ,mai mult de atat mi-au ramas 125lei.Cred ca imi ajung pentru cuie si pentru ce-o mai trebui atunci cand se va face acoperisul.
Daca cei care au trimis bani ,doresc sa le trimit lista cu cheltuieli,sa imi scrie si le-o voi trimite pe MP.Vreau sa va anunt ca in total s-a cheltuit suma de 2586 lei.
In continuare ,sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa gasim mai departe rezolvare pentru asa zisa "mana de lucru" caci daca primaria nu ne ajuta cu aceasta, va trebui sa mai asteptam si sa ii mai rugam pe cei care pot si vor sa o faca ,sa trimita cat de putin pentru a duce la capat ce am inceput.
Tin sa va transmit multumirile tatalui si ale copiilor pentru toate lucrurile si pentru toti banii primiti.Tatal copiilor va transmite de asemeni multa multa sanatate , a zis ca zi si noapte se roaga la Dumnezeu pentru sanatatea celor care l-au ajutat si va multumeste din suflet.
Scuzati pentru eventualele greseli de ortografie.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie glykys Umanitare 8 01.08.2015 00:00:03
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46