Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2009, 11:02:07
anne's Avatar
anne anne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit Rugaciunea Staretilor Optinieni

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Ce rugaciune frumoasa.
Nu am mai intalnit-o.
Am s-o fac si eu daca nu te superi.
[SIZE=3]Chiar te rog, dragă Nina...Cum să mă supăr? Dimpotrivă, mă bucuri!!![/SIZE]
[SIZE=3]Uite și o alta, tot pentru dimineață, care imi place la fel de mult:[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Rugaciunea stareților optinieni[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Doamne, dă-mi să intâmpin cu liniște sufletească tot ce imi aduce ziua care începe. Dă-mi să mă predau cu totul voii Tale sfinte.În fiecare ceas al acestei zile povațuieste-mă în toate și ajută-mă. Chiar dacă aș primi necazuri și nenorociri în timpul zilei, învață-mă să le primesc cu sufletul liniștit și cu credință tare, căci în toate este voia Ta cea sfântă.[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]În toate cuvintele și faptele mele călăuzește-mi gândurile și simțămintele. În toate întâmplările neprevăzute fă ca să nu uit că totul este trimis de sus de către Tine. Învată-mă să mă port drept și rațional cu toți frații mei, să nu tulbur și să nu supăr pe nimeni. Doamne dă-mi putere să duc greutate zilei care începe și toate întâmplările din cursul zilei. Călăuzește voința mea și învață-mă să mă rog, să cred, să nădăjduiesc, să rabd, să iert și să iubesc. AMIN.[/SIZE]
(Starețul Varsanufie)
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) cristiboss56 Rugaciuni 592 14.11.2022 14:08:21
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA momosica Umanitare 0 23.09.2011 01:01:51
Ce se intampla cu sufletul nostru ? anisoara Generalitati 108 14.05.2011 16:57:10
Poze pentru sufletul nostru cozia Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 08.01.2010 06:35:38
Despre sufletul nostru patinina34 Generalitati 31 10.03.2009 21:32:57