Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Asa ca, Jenica, nu te mai pune tu "cu mana in sold" si nu mai judeca un ortodox care stie din Sfanta Scriptura cum trebuie gandit referitor la aproapele.
|
Imi pare rau Anca, ca ai vazut in postarea mea judecata. Si daca asta ai vazut e vina mea ca nu am fost capabila sa te fac sa intelegi ce am vrut sa spun. Eu nu te judec, Doamne iarta-ma si nu am nimic perosnal cu nimeni. Ceea ce am vrut eu (si poate ca am gresit..) a fost sa sa arat gresalele mele ca voi vazandu-le sa nu le repetati.. Spui aici, un ortodox care stie Sfanta Scriptura stie cum trebuie gandit...Asa am gandit si eu Anca..pana mi-am luat un sut mare in..si am inteles ca, inca "nu am inteles". Mi-e rusine sa spun viata pe care o duceam, habotnicia, posturile, acatsitele, metaniile,
mi-i rusine intelegi!! Mi-i rusine..pentru ca in ciuda a toate acestea nu sant decat ceea ce spuneam in postul anterior "un vegetarian cu conditie fizica" Atat! La ce foloseste ca am dus o viata prin biserici daca NU am invatat smerenia, rabdarea si Iubirea fata de semen? Ce a folosit atatia ani de ...daca pentru un simpla jignire am pierdut rabdarea si pacea? Poate tu nu esti ca mine, nu am de unde sti..insa ceea ce eu spun, spun din "ograda proprie"!!
Ce foloseste toata scriptura daca inca cutez sa privesc mai adesea in ograda vecinului incercand sa "ajut duhovniceste"?? Toata stiinta Anca , fara Jertfa nu valoareaza N-I-M-I-C! Asta e parerea mea, poate nu este compatibila cu a ta ...dar eu am invavat-o dand cu nasul in tarana..