Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2009, 01:12:48
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Doresc sa va impartasesc din experienta mea de viata cu ortodocsii intalniti in diaspora romaneasca din Australia.
Orasul in care traiesc momentan este in mare majoritate alcatuit din catolici…. prietenii mei de aici sunt toti catolici, nu stiu ce as fi facut fara spirjinul lor in momentele de mare durere din viata mea.Au fost ceasuri de cumpana, cand unii dintre acesti catolici au purtat grija mea cu mult mai mult decat propria-mi familie!!!!
Cat despre romanii din orasul meu, spun cu mana pe inima si mare durere in suflet, ca sunt cea mai mare dezamagire pe care am trait-o in ultima vreme.
Ortodoxi doar prin botez, invidia li se citeste in modul cel mai clar pe chipuri, isi creaza asa zisele “prietenii” numai daca au ceva avantaje de obtinut de pe urma lor, clevetitori, hulitori ai tarii in care s-au nascut, respingatori ai limbii materne, increzatori doar in propriile puteri, au ca singura bucurie contabilizarea bunurilor materiale acumulate(case, masini etc)hulitori si dispretuitori ai ortodoxiei, cu atacuri directe si blasfemiatoare asupra preotimii ortodoxe.
Reply With Quote

Tags
biserica, ortodox, ortodoxa

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Eventuala vizita a papei in Romania,ocazie de marturisire a credintei cu smerenie mihailt Biserica Romano-Catolica 39 18.02.2010 20:48:00