17.05.2009, 22:54:17
|
|
Citat:
În prealabil postat de AdeLlA
Vă mulțumesc pentru răspunsuri. Sunt atât de epuizată sufletește încât nu mai pot merge nici la cimitir. Nu am fost de două săptămâni fiindcă mă termină neputința. Când plec de acolo mă simt lipsită de putere, îmi vine să dau laoparte tot pământul ăla... Mă rog în fiecare seară, implor mila lui Dumnezeu dar nimic.
|
[COLOR=Olive] Adeseori iubim pe cei dragi mai mult atunci cand nu mai sunt printre noi,timpul e necrutator,de acea este bine sa ne folosim de el cu intelepciune si pe cei dragi sa ii iubim si sa le vorbim atunci cand sunt printre noi.Desele activitati cotitdiene,ne incurca ca intr-o plasa ce se tese in jurul nostru si ne trage de cele mai multe ori in jos.Nu ne mai ajunge timpul sa ne rugam,sa mergem la biserica,sa vorbim cu cei dragi,sa citim etc.Intr-un cuvant am fost si suntem nerecunoscatori pentru toate binecuvantatile Domnului.Asta este pedeaspa noastra moartea.Insa sa nu fim tristi,fiindca dincolo de aceasta viata trecatoate,este viata vesnica si unde ne vom intalni cu cei dragi.Dupa pierderea cuiva drag si iubit suntem intristati sufleteste,bine este a face rugaciune pentru ei,astfel vom avea nadejde la milostivirea Lui Dumnezeu spre a li se ierta toate cele gresite cu voie si fara voie.Undeva de acolo de sus,negresit cei dragi se roaga pentru noi si ne poarta de grija.Viata este ca un fir de ata infasurat pe un mosor,noi tragem de ata si mosorul se desfasoara,insa fara a constientiza ca undeva ata se va termina.Ce avem noi altceva mai bun decat pe Dumnezeu in vietile si inimile noastre,nu avem de ce sa fim tristi.Pace si liniste in suflet.[/COLOR]
|