Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
 
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #1  
Vechi 18.05.2009, 22:29:38
C.tin C.tin is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.10.2008
Mesaje: 409
Implicit Mars de Protest...

Marsul pentru promovarea valorilor familiei.
NU HOMOSEXUALITATII !

(Pentru neam și țară, Pentru normalitate)

MARȘUL PENTRU FAMILIE.

PĂSTRAȚI VALORILE TRADIȚIONALE! NU NE UCIDEȚI VIITORUL!



Mai multe organizații nonguvernamentale, între care Federația Pro-Vita, Alianța Familiilor din România și Forul Ortodox Român [COLOR="Blue"]organizează vineri 22 mai, ora 17, în Piața George Enescu (lângă Ateneul Român) un Marș pentru Familie.[/COLOR] Scopul acestuia este de a afirma valorile tradiționale ale familiei, de a trage un semnal de alarmă referitor la presiunile tot mai puternice la care sunt supuse familiile și copiii lor, de a spune NU libertinajului, încurajării avorturilor și propagandei homosexualității.

Pentru noi, oamenii, familia și copiii sunt dintotdeauna elemente esențiale ale vieții sociale. Ele conferă stabilitate socială, un sistem de raportare în care ne-am găsit mereu echilibrul și singura posibilitate de a ne continua existența ca ființe omenești.

În ultimii ani însă, sub pretextul unor „valori alternative”, suntem asaltați de tendințele sinucigașe ale speciei.

Nu ne recunoaștem în ele, nu ne regăsim în ele, sunt străine de spiritul românesc, sunt împotriva firii și militează pentru dispariția omenirii. Propaganda împotriva vieții duce la pervertirea deprinderilor, la disoluția reperelor noastre, la anarhie și beznă. Mineriadele avorturilor, ale homosexualilor și ale libertinajului nu plantează panseluțe în viața noastră!

Veniți, aveți curaj, militați pentru viață.

E timpul să proclamăm împreună firescul, normalitatea, viața. E marșul împotriva morții. E marșul pentru familie. E marșul pentru copii. E marșul pentru nepoți și strănepoți. Pentru ca ei să apuce să mai existe…

Nu lăsa lumea să se termine odată cu tine!

Vă invităm să participați la un eveniment pentru afirmarea valorilor în care credem, care ne-au făcut posibili până aici și de aici încolo: familia formată din bărbat și femeie, familia în firescul ei, familia zămislitoare de copii, dreptul la viață al fiecărui copil, din prima clipa a concepției.

Pentru că suntem prea mulți cei care stăm deoparte, pentru că propaganda morții e din ce în ce mai puternică, vă invităm vineri, 22 mai, ora 17:00, în fața Ateneului Român, din Piața George Enescu să spunem DA vieții, împreună!

Împreună la „Marșul pentru familie”.

[COLOR="blue"]Va rog sa trimiteti acest mesaj tuturor cunostintelor si sa popularizati marsul in masura in care puteti (daca aveti cunostinte la radio, televiziune), pe internet: bloguri, site-uri etc.[/COLOR]
Reply With Quote
 



Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Basarabia e Romania-mars pt unire antiecumenism Generalitati 3 20.10.2012 00:07:38
Challenges of Getting to Mars: Curiosity's Seven Minutes of Terror apophis Stiri, actualitati, anunturi 5 16.07.2012 22:07:24
Protest eodor nastasa Generalitati 37 24.05.2010 03:56:36
Protest maryukbebe Preotul 6 31.05.2009 02:49:02
PROTEST silverstar Generalitati 14 28.10.2006 12:47:46