Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2009, 23:11:28
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
De obicei si eu rad cand aud de date precise. Oare Iisus n-ar fi putut sa ne spuna cu exactitate totul? Dar ne-a lasat si noua o contributie la punerea in aplicare a planului Sau, la fel ca si locuitorilor cetatii Ninive. Iata ca Dumnezeu mai asteapta pocainta noastra. Si poate ca exista oameni placuti lui Dumnezeu pentru rugaciunile carora anumite evenimente prorocite intarzie.

Pana una-alta, pocainta noastra e mai importanta decat orice prorocire. Daca lumea s-ar pocai, Dumnezeu ar putea amana cu mult orice eveniment apocaliptic, fiindca pentru El nu datele exacte sunt importante, ci chiar noi, sufletele noastre. Si omul zilelor noastre isi astupa urechile, ca sa nu auda chemarea divina. L-as numi egoist, dar nu pot, caci nici macar la sufletul lui nu se gandeste. Aceste randuri le-am scris si pentru mine.
Dar vezi matale ca lumea e putin mai mare decat cetatea ninivitenilor care s-au pocait. Asa cum in cele doua cetati ale desfranarii nu s-au gasit macar si cativa drepti in in afara de Lot, asa nu cred ca exista posibilitatea ca lumea intreaga sa renunte la rau, deci din cauza asta Dumnezeu va interveni si-l va izola pentru totdeauna de Creatia Sa. Cand va fi asta? Nu se stie. Avem posibilitatea sa aproximam macar si cu o eroare de cateva zeci de ani cand se vor implini proorociile? Avem. Altfel nu ni s-ar fi dat prevestiri si semne. Dumnezeu nu vrea sa fim luati prin surprindere, ci ne ajuta si in felul asta in razboiul care este deja inceput.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La mulți ani, românia (1 decembrie 2012)! laurastifter Generalitati 23 02.12.2013 09:11:15
Ce veti face pe 21 decembrie? Florin-Ionut Umanitare 243 04.02.2013 23:08:31
De ce 25 Decembrie? Andie Teologie si Stiinta 23 19.01.2009 01:38:20
16 - 22 decembrie laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 11 20.12.2008 04:59:41
Decembrie... silverstar Generalitati 10 05.12.2006 20:52:57