![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea A.
De multe ori, luxul de a se îndrăgosti îi costă forte mult pe oameni! Dar numai dacă se căsătoresc înainte de a trece starea aceea de atracție irațională. Când ne simțim atrași în mod “inexplicabil” de cineva, poate să fi un impuls al subconștientului care caută un “model” indus de un personaj real sau fictiv pe care l-am admirat, sau care nu ne-a plăcut pe noi! Căutăm, fără să ne dăm seama, o “recompensă”! Dar motivele pot fi multe. Important este că atracția irațională, numită îndrăgostire, este dictată de “creierul primitiv”, vegetativ și emoțional, care nu are acces la valorile nostre! După ce acela își rezolvă pretențiile, putem să ne trezim lângă un om cu totul și cu totul străin de sufletul nostru. De aceea,[COLOR=Black] [/COLOR][COLOR=Black]iubirea începe după ce trece starea de îndrăgostire.[/COLOR] [COLOR=#3366ff][COLOR=Black]Acestă stare ne face atenți la cineva și, prin atenție, descoperim taina persoanei sale[/COLOR].[/COLOR] Dar dacă nu vedem nimic, ci doar ce e în capul nostru, inevitabil vom ajunge la dezastru! Să mă ierți, copil iubit, am cunoscut atâtea victime ale unor “mari iubiri” sfârșite în căsnicii “pasionale”, cu gelozie, bătăi, jigniri, umiliri, încât vă recomand ca atunci când vă permiteți luxul de care vorbiți, să vă rugați mult, să culegeți informații desper Făt Frumos, sau Ileana Cosânzeana și să aveți răbdare. [COLOR=Black]Nu cred că e o soluție să vă căsătoriți fără a vă iubi! Dar merită să fii atentă la omul pe care poate nu-l vezi pentru că nu seamănă cu “prototipul”![/COLOR] Cu înțelegere și respect pentru frământarea ta, M. Siluana |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Doar o rugaciune! | icamilin | Umanitare | 76 | 26.11.2013 16:13:20 |
Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 14:22:52 |
Doar o curiozitate | Rusu Tessian | Teologie si Stiinta | 10 | 11.02.2011 23:52:24 |
viata-doar un vis? | oni91 | Teologie si Stiinta | 7 | 12.02.2008 12:50:00 |
doar cununie? | Z.Lidia | Nunta | 11 | 12.10.2007 17:37:34 |
|