Adevarul e ca n-am timp de pierdut cu discutii sterile toata ziua pe forumuri; unii mai au si altceva de facut decat sa comenteze la nesfarsit pe net si sa intoarca subiectele pe toate fetele in lipsa unei ocupatii utile - respectiv au o sesiune de examene pe care trebuie sa o treaca cu bine, ca apoi sa intre si in examenul de licenta - si dupa, sa-si gaseasca un
job (ca sa folosesc un cuvant bineplacut urechilor cosmopolitilor de aici din Romania si de aiurea) potrivit pregatirii - asta inseamna ca n-am timp toata ziua sa stau pe net si sa ma contrez cu voi.
Iar daca v-ati ales sa luati si "ceva bun" din ecumenism, e problema voastra ca dupa aceea aceasta cale, pavata dupa voi, cu multe bune intentii, sa duca catre undeva unde nu va asteptati: spre gheena osandei vesnice a sufletelor voastre, unde stapanesc Lucifer & Co.
In rest
, no comment, nu-mi voi mai da cu parerea asupra a ceea ce faceti si ganditi, voi, adevaratii stilisti [caci VOI ATI CREAT UN STIL - STILUL NOU PRIN VREDNICUL DE OSANDA VESNICA MELETIE METAXAKIS in mai 1923 la conferinta interortodoxa de la Constantinopol, cel vechi se tinea din timpurile strabunilor nostri], de fapt neo-stilisti, sunteti albi, majori si vaccinati - deci puteti gandi si fara ajutorul altora ce anume trebuie sa faceti ca sa va mantuiti sufletele.
Dar, ca idee: consultati si situl personal al teologului Danion Vasile, ca sa vedeti si voi ce argumente aduce impotriva calendarului gregorian tinut astazi in BOR - desi, culmea, Danion este chiar membru al BOR, adresa sitului:
www.danionvasile.ro
Lectura placuta!!!