Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2009, 20:51:51
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Mă bucur darga mea Micuță că ai înțeles ce mă doare."Doamne nu uita de noi/suntem săraci plini de nevoi" ...dar ne iubim "sărăcia și nevoile și neamul..."
Scuze, dar încă nu am înțeles ce vă doare. Remarca ”NOI TRĂIM ÎN ROMÂNIA.” mi s-a părut ignorantă, de parcă unii ar trăi pe altă planetă și habar nu au ce e în țară. Nu e chiar așa...Toți am plecat din ROMÂNIA, și asta nu pentru suntem împotriva ei, ci pentru că Domnul are cu fiecare planul său.
Fiecare are calea lui în viață, iar a trăi în străinătate nu e deloc sinonim cu a trăi în paradis.
Pe de altă parte, fiecare cum își așterne așa doarme...
(Nu acesta este însă subiectul topicului!!!)

Să revenim la subiect:
Dacă vreți să ajutați, atunci ajutați! Dacă nu vreți , în cazul acesta nu le dați altora sfaturi ce ar fi bine și ce nu să facă, unde să se spele și cum. Sincer, mi se pare ridicol...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie glykys Umanitare 8 01.08.2015 00:00:03
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46