Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2009, 01:31:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Serios !?
Nu prea cred ca am exagerat...18 ani de zile de abuz nu inseamna o luna, un an sau zece, ci dublu.
Oricum, nu discut cu un barbat despre acestea, la ei abuzul si violenta pot fi si native, dar cu siguranta este o trasatura de slabiciune mult mai accentuata decat o detine femeia care rabda.
Nu am un dispret anume, sunt doar realista...atata tot.
Oricum, barbatilor le convine sa se considere tot ei victime....o violenta psihologica atat de mascata !

Serios? Eu n-am auzit in Biserica barbati care sa se certe de la o strana dar femei da. Spunea un parinte ca au ajuns sa se dea in judecata, chit ca erau rude.
Ca sa nu mai zic cam cum arata prieteniile intre femei fata de cele intre barbati.

Vorbind la modul general, exista un soi de agresivitate feminina care are un mod distinct de a se manifesta fata de cea a barbatului, dar ea exista si din anumite puncte de vedere o depaseste ca magnitudine, intensitate si mai ales..rautate.

Ca sa nu mai vorbesc ca in mod evident treci sub tacere toate remarcile care le-am facut vizavi de responsabilitatile femeii in ecuatia casatoriei, inclusiv cea de a nu colabora/consimti cu statutul ei de victima.

Si da, fiecare poate fi victima lipsei de intelegere din partea celuilalt care considera apriori si absolut ca celalalt este si trebuie sa fie multumit cu ceea ce i se ofera, fara a se intreaba ce asteapta de fapt, care ii sunt problemele, neimplinirile, nemultumirile, frustrarile chiar etc.

Dar faptul ca gandirea ta este mai degraba feminista decat crestina cred ca este destul de evident, asa ca si punctele noastre de vedere nu pot fi decat opuse, chiar ca n-are sens sa continuam polemica.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum se intelege asta Danut7 Din Noul Testament 58 31.07.2011 18:50:40
ajutati-ma si pe mine Membru Generalitati 5 30.12.2010 01:51:36
ce se intelege prin slujba interconfesionala? unortodox Generalitati 28 22.04.2009 11:02:16
O speranta pentru mine... Ajutati-ma! medlyne Umanitare 37 11.11.2008 17:49:52