![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Draga mea, uneori, la o anumita varsta se intimpla ceea ce se intimpla si cu tine acuma. A iubi omul neportivit. De ce este nepotrivit? Pai in primult rand este de o alta religie, unde femeia nu vine respectata si unde in conformitate nu Ku-Ran-ul lor, cine nu este de credinta lor sa fie omorati. In al doilea rand, el este casatorit, adica tu traiesti in adulter cu el, si el cu tine. Nu este acceptat nici de ortodocsi, nici de musulmani. Voi doi sinteti in afara ambelor religii. Acestea fiind spuse, eu cred ca tu trebuie sa te rogi mult lui Dumnezeu, sa te ajute, sa te lumineze si sa schimbi orasul, casa etc ce poti ca sa fii in afara de raa lui, adica d efamilia lui. In religia noastra spunem: ce Dumnezeu a unit omul sa nu desparta. Acuma oricat ti s-ar parea de dur, de nedrept deoarece tu suferi asa de mult acuma, daca prin absurd el si-ar lasa sotia( din experienta mea, din ceea ce vad eu aici, el nu o va lasa niciodata pentru tine, care esti d eo alta credinta in primul rand), tu te-ai gandit ca el intr-o zi te poate lasa pe tine (adica tu sa fii sotia aceea cu 2 copii si el umbla cu altele, in vreme ce tu ii cresti copii) asa cum discuta cu tine sa o lase pe ea acuma? Roata se intoarce. Nu ai copii, ai gresit, du-te departe de el si lasa-l sa-si vada de familia lui, de copii lui, ca in felul asta tie iti face doar o favoare. Roaga-te mult la Maica Domnului sa te ajute sa iesi din aceasta problema. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 20:58:27 |
| am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 19:01:53 |
| Nevoie de un sfat va rog ! | andreidiniasi | Umanitare | 9 | 20.04.2010 13:04:56 |
| Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 02:08:32 |
|
|